děkuji za Váš zájem. Píšete svůj dotaz k pekárně Sana, tedy usuzuji, že uvažujete i o ní. Pekárna Sana je trochu zvláštní pekárnou, je to dobrá pekárna, doporučuji ji tomu, kdo opravdu ví, co a jak chce v pekárně dělat a zároveň i ví, jak chce pekárnu nastavit. Pekárna Sana totiž téměř nemá klasické přednastavené programy jako mají běžně pekárny, ale má programy nastavitelné (včetně teplot kynutí a pečení), to je dobré pro někoho, kdo chce v pekárně dělat kvásek a kváskový chléb, ale není to vhodné pro někoho, kdo chce jen do formy nasypat hotovou směs a zapnout program a dále se o nastavení nestarat. Pro ty druhé mohu doporučit pekárnu Domo 3990: http://www.mojepekarna.cz/domo-B3990 Co se týče receptů, ty u pekáren běžně bývají jako součást návodu, ovšem ty doporučuji spíše nepoužívat nebo jen opatrně, protože dost záleží na dobrém překladu (zejménu u množství surovin apod.), na internetu se však dají recepty k domácím pekárně běžně snadno najít. K pekárně Sana přidáváme zdarma kuchařku manželů Reissových, která se týká zejména kvásku a kváskového pečení a je včetně časů a množství. Píšete o zadělávání těsta - na to jsou pekárny také velice vhodné a např. moje manželka již těsta nezadělává jinak než v pekárně (a to včetně těst na knedlíky, na pizzu, na vánočku, na buchty atd.).