Žitný chléb Küchenmeister 0,5 kg

Žitný chléb Küchenmeister

Nákupní informace:

Omlouváme se, do košíku lze vložit pouze směsi, které jsou skladem. Nyní je možné objednat pouze ochutnávkové balení. Děkujeme za pochopení i trpělivost.

Zboží není skladem

Cena s DPH: 29 Kč

U vás doma: do 7 dnů

Popis směsi:

Datum trvanlivosti: 9. 1. 2021. Jeden balíček o hmotnosti 0,5 kg (500 g) = na přípravu 1 chleba o hmotnosti cca 700-740 g. Droždí je součástí směsi. Do pekárny stačí jen nalít potřebné množství vody (množství je napsáno na každém balíčku), nasypat směs a pekárnu zapnout. Na každém balíčku směsi je štítek v českém jazyce obsahují návod na přípravu a složení.

Produktová sekce: Chlebové směsi do domácích pekáren

Žitný chléb Küchenmeister 0,5 kg – složení:

žitná mouka (47%), pšeničná mouka (45%), sušený žitný kvásek, jedlá sůl jodovaná, sušené droždí, hroznový cukr,, sladový extrakt (ječmen, žito), okyselující prostředek: kyselina jablečná, prostředek na ošetření mouky: kyselina askorbová. Alergeny: výrobek obsahuje obiloviny obsahující lepek. Výrobek může obsahovat stopové množství látek z vajec, sóji, mléka, sezamu a Lupiny. Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1411 kJ/333 kcal, tuky: 1,3 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g), sacharidy: 65 g (z toho cukry: 3,0 g), vláknina: 6,7 g, bílkoviny: 12 g, sůl: 1,9 g.

Další směsi:

Žitný chléb Küchenmeister 0,5 kg – komentáře, dotazy a názory uživatelů:

Vložit nový komentář

  • Čestmír Beránek: 01. 05. 2020 (09:31)

    Moje zkušenost s touhle směsí je jiná. Pekl jsem žitný chléb několikrát a vždy i bez přídavku kvasnic vykynul a na běžný program v trvání cca 3 hodiny. Chléb je jako asi každý žitný malinko kompaktnější a tedy asi o 10% nižší než z jiných směsí. Ale je jako i ty ostatní velmi dobrý.
    Reagovat

  • Martina: 10. 07. 2019 (08:06)

    Dobrý den, je možno použít směsi i pro pečení v troubê?
    Reagovat

  • Petr Svoboda: 03. 02. 2017 (10:53)

    Tento žitný chléb jsem dostal v rámci "ochutnávkového" balíčku 20 směsí. Byly tam 2 kusy. Bohužel ani jeden při pečení nevykynul - poprvé jsem to dělal na klasický program, jak je v návodu, podruhé jsem zkusil celozrnný program, protože jsem si řekl, že to asi potřebuje víc času na vykynutí. Nevím, jestli to nebyla nějaká vadná šarže zrovna tohoto žitného chleba - všechny ostatní směsi z těchto 20 se upekly naprosto v pohodě a v pořádku - jako kdyby tam nebylo žádné droždí...
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  03. 02. 2017 (11:27)

      Dobrý den, žitný chléb obecně kyne hůře. My k němu raději přidáváme ještě trochu čerstvého droždí, aby dobře nakynul.

Vložit komentář

* Pole označené hvězdičkou je nutné vyplnit.