Dobrý den, v pekárně problém není. Pokud pečete ze směsí, doporučuji "najít" nějakou značku, která Vám bude vyhovovat a té se držet. My pečeme ze směsí Küchenmeister a zatím jsme neměli jediný problém s kvalitou chleba. Také doporučuji přezkoušet množství vody, které ke směsím lijete - lepší než řídit se textem na obalu, je dávat množství vody podle kvality těsta (pokud je husté, tak ještě trochu vody dolít, pokud řídké, dosypat trochu mouky či směsi). Různé směsi jsou z různých druhů mouky, např. celozrnné směsi doporučuji péct na program celozrnný, spíše na základní. U směsí s žitnou moukou je menší pravděpodobnost, že se chleba podaří, protože žitná mouka neobsahuje lepek (pak je lepší vodu trochu předehřát, třeba v mikrovlnné troubě). Pekárna sama nemůže za kvalitu výsledku...