Domácí pekárna Unold 68415 Zboží je v akci

  • Doprava zdarma

  • Akce

Unold 68415 Backmeister Top Edition Unold 68415 Backmeister Top Edition Unold 68415 Backmeister Top Edition Unold 68415 Backmeister Top Edition Unold 68415 Backmeister Top Edition Unold 68415 Backmeister Top Edition Unold 68415 Backmeister Top Edition Unold 68415 Backmeister Top Edition Domácí pekárna Unold 68415 Backmeister Top Edition Unold 68415 - cena Plus X Award Unold 68415 - vítěz srovnávacího testu Vergleich.org

Upozornění k pekárně Unold 68415:

Domácí pekárnu Unold 68415 již neprodáváme - byla nahrazena novým modelem Unold 68456 Edel. Děkujeme za pochopení.

Popis pekárny Unold 68415:

Dárek: k této pekárně 4 ks chlebových směsí Küchenmeister zdarma! Výkonná domácí pekárna pro častější pečení s keramickým povrchem pečící formy. Celý název: Unold 68415 BACKMEISTER® TOP EDITION. Akční cena (původně 4399 Kč). 11 uložených programů + jeden volitelný, volba stupně upečení kůrky, dotykové ovládání, velký průzor, časovač, forma na chléb s nepřilnavým povrchem. Příslušenství: samostatná forma na chléb s nepřilnavým keramickým povrchem, hnětač s keramickým povrchem, pomůcka pro vyjmutí hnětače, odměrky, návod k obsluze s recepty, kupon na směsi zdarma.

Produktová sekce: Domácí pekárny Unold

Plusy a mínusy pekárny Unold 68415:

  • silný motor s kvalitním hnětačem (pekárna si poradí i s tužším a objemnějším těstem)
  • nastavitelný program
  • nádoba i hnětač s keramickým povrchem
  • kvalitní dílenské zpracování
  • dotykové ovládání
  • pekárna je vhodná pro přípravu bezlepkových směsí
  • dotykové ovládání a display nemají sladěné jazyky (střídá se němčina s angličtinou)

Unold 68415 je velmi kvalitní moderní domácí pekárna určená do větší domácnosti nebo pro časté pečení. Vyniká výborným zpracováním a dobrým motorem, který si poradí i s tužším a větším těstem. Náročnější pekařky a pekaři ocení přítomnost programovatelného režimu (vlastního programu).

Podobné pekárny:

Unold 68456 Edel

3 990 Kč s DPH

Domo B3971

2 989 Kč s DPH

» Recenze pekárny Unold 68415 od paní Radky
» Recenze pekárny Unold 68415 od paní Šárky
» Recenze pekárny Unold 68415 od pana Marka

Parametry pekárny:

ParametrPopis
Velikost chleba450 - 1000 g (objem nádoby 3 l - 14 na 19 cm)
Hnětací háky1 jemně prohnutý hnětač
Počet programů12: 11 uložených a jeden nastavitelný
Programyzákladní program / celozrnný chléb / světlý chléb / rychlý program / kynutý koláč / kypřicí prášek / džem / těsto / celozrnný chléb rychlý / pečení / rychlý program na přípravu těsta / vlastní program
Odložený startano (časovač 13 hodin)
Příkon615 W
Barvaušlechtilá ocel / černá
Rozměry32x37x26 cm (vxšxh)
Hmotnost7,6 kg
Záruka24 měsíců

Video recenze pekárny Unold 68415:

Komentáře, dotazy a názory uživatelů k domácí pekárně Unold 68415:

Vložit nový komentář

  • Katka: 17. 12. 2023 (22:55)

    Dobrý vecer, prosím Vas, bližší specifikace ke keramické formě pekarny Unold, je bez PTFE? Dekuji
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  18. 12. 2023 (09:31)

      Dobrý den, keramická nádoba je bez teflonu, ale přesné specifikace a složení neznám, můžete kontaktovat přímo výrobce v Německu, unold.de Pekárna se ale již neprodává.

  • Dana : 19. 02. 2023 (08:15)

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se peče v pekárně klasický kváskový chléb. Pomocí jakého programu. Většinou tento chléb lidé zadělávají ručně a pečou v elektrické troubě. Nikde jsem nenašla odpověď. Děkuji Dana
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  19. 02. 2023 (13:21)

      Dobrý den, pokud již máte kvásek hotový odjinud, tak s tím není problém. Můžete použít některý z přednastavených programů (základní nebo celozrnný) nebo použít program nastavitelný a časy si upravíte dle potřeby. Žádný zcelý univerzální postup není...

  • Pavel Dovolil: 19. 04. 2021 (10:12)

    Dobrý den, pekárnu máme týden doma a po prvním upečeném chlebu jinou nechci. Chtěl bych se zeptat, zda když dokoupím ještě jednu pečící mísu, zda bude taktéž s keramickým povrchem.
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  20. 04. 2021 (09:48)

      Dobrý den, ta nádoba, která je v náhradních dílech, je teflonová. O keramickou je třeba si zvlášť požádat a vzhledem k ceně doporučuji ji koupit, až by něco opravdu s nádobou bylo.

  • Markéta Š.: 18. 03. 2021 (16:00)

    Dobrý den, jaký je prosím materiál pod keramickým povrchem (nástřikem) pečící nádoby a hnětače? Nikde jsem tuto informaci nenašla. Děkuji.
    Reagovat

  • Marina: 01. 02. 2021 (11:32)

    Dobry den, kdy bude tato pekarna skladem? A zda povrch je opravdu keramicky? Na internetu vyskakuje povrch Quantanium, tak je mi to uplne divny. Mam zajem o keramiku. Dekuji
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  01. 02. 2021 (11:47)

      Dobrý den, pekárny budou patrně kolem 10. února, přesný termín zatím nejsem schopen říci. Nádoba má keramický povrch.

  • Eva: 25. 10. 2020 (20:02)

    Dobrý den, kdy předpokládate, že bude tato pekárna opět skladem? Případně je aktualne skladem jiná srovnatelna pekárna? Děkuji Eva
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  25. 10. 2020 (20:36)

      Dobrý den, zatím vůbec nevíme. Máme podobné pekárny: Unold Edel a také Domo B3971.

  • Ludmila: 03. 04. 2020 (17:43)

    Dobry den, da se u vas zakoupit pecici forma do pekarny Unold 68415 s keramickou vrstvou? Mam pekarnu novou a v navodu doporucujete mit jeste jednu formu na vareni marmelady. Dekuji za odpoved
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  05. 04. 2020 (18:55)

      Dobrý den, odpověď viz email.

    • Jaroslava Podlipná reaguje:  19. 06. 2020 (17:51)

      Dobrý den. Také bych si chtěla přikoupit formu s keramickým povrchem k pekárně Unold 68415. Původní dvě formy už mám trochu odřené. Používám pekárnu skoro každý den s maximální spokojeností.

  • Dagmar: 05. 05. 2020 (18:36)

    Dobrý den, přemýšlím o koupi domácí pekárny. Běžně peču pro tři osoby, výjimečně zpracovávám i větší množství těsta (800 g mouky - kynuté těsto). Ráda bych přednostně pekla kváskový chléb, který dosud peču v klasické troubě. Byla bych ráda, kdyby pekárna uměla zpracovat i kváskové těsto na rohlíky, popř. i loupáky. Nevylučuji občasné použití pekárny i na těsto s droždím. Zajímala by mně nádoba zřejmě s keramickým povrchem. Dosud jsem vyzkoušela teflonový u mé předchozí pekárny a povrch se celkem rychle opotřeboval a chleba nešel dobře vyjmout z pekárny. Přijde mi zajímavá i dělená forma. Tady opět váhám, jestli jedno nebo dvouhákový přístroj.Líbí se mi vzhledem typ Unold v nerezu, popř. Sana, zde si však nejsem jistá, jestli je nerezová nádoba na pečení vhodná, bojím se připékání. Poprosila bych Vás o radu, popř. i nabídku jiného výrobku, spíše však preferuji pekárny nerezové např. typu Unold 68415 a viz výše. Předem děkuji za váš čas a ochotu poradit.
    Reagovat

  • Leona Ottomanska: 30. 12. 2018 (21:02)

    Dobry den mohu vas pozadat o zaslani navodu pouziti pekarny unold 68415? Nebo odkaz kde bych ho nasla? Dekuji Leona
    Reagovat

  • Renata: 19. 08. 2018 (15:43)

    Dobry den. Na bezlepkovy chleb doporucujete pekarnu Unold Edel, a proto se chci zeptat jestli mate nejake zkusenosti konkretne s tou pekarnou. V hodne diskuzich na netu lidi pisou, ze i kdyz maji bezlepkovy program, tak ho nepouzivaji a pecou bud na rychly program nebo zakladni. Pry je to lepsi nez ten prednastaveny pro bezlepkovy chleb. Ted uz nevim jak mam vybirat pekarnu. Kazdy radi neco jineho. Jake jsou Vase zkusenosti? Dekuji za pomoc pri vyberu.
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  19. 08. 2018 (21:52)

      Dobrý den, osobní zkušenost s pečením bezlepkového chleba nemám (nejsem celiak), dle zkušeností ostatních bych řekl, že je rozhodně výhoda péct bezlepkový chléb v pekárně, která má bezlepkový program než v té, která ho nemá. Také určitě doporučuji vybrat pekárnu, která má nastavitelný program.

  • Renata: 14. 08. 2018 (18:11)

    Dobry den. Chtela bych se zeptat jaky rozdil v kvalite zpracovani a programu je mezi modelem Unold 68456 a timto. Podle popisu je vhodny na caste peceni. Znamena to ze ma silnejsi motor nebo kvalitnejsi prevodovku. Jeste mne zajima jestli tato pekarna ma program i na testo, n-d nudlove a ktera ze dvou pekaren je vhodnejsi na bezlepkovou dietu. Dekuji za pomoc pri vyberu.
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  14. 08. 2018 (19:26)

      Dobrý den, na bezlepkové pečení bych doporučoval pekárnu Unold Edel, má bezlepkový program, dva nastavitelné programy, i program na nudlové těsto. Pekárna Unold 68415 je spíše na běžné používání, není vyloženě "bezlepková" jako pekárna Unold Edel. Kvalita je odpodívající u obou. V míchání těsta jsou na tom obě pekárny stejně (stejně dobře).

  • Petr: 25. 07. 2018 (09:45)

    Dobrý den, mám dotaz chleba peču obden a u mé staré pekárny se ulomila hřídel u hnětače takže bych chtěl doporučit nějakou pekárnu která je určena na časté použití. A popřípadě jak je to ze servisem. Děkuji Petr. H.
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  14. 08. 2018 (19:23)

      Dobrý den, na časté pečení mohu doporučit tyto pekárny: Morphy Richards 48319, Unold 68415, Unold Kompakt Plus. Všechny mají autorizovaný servis v ČR.

  • Jaromír: 07. 05. 2018 (10:25)

    Hezký den,zvažuji zakoupit domácí pekárnu pro úsporu práce a tak prosím o radu.Nyní peču žitný celozrný kváskový chléb v troubě.Zvládne tento druh chleba i domácí pekárna,zejména s ohledem,že kynutí kváskového těsta trvá déle a těsto je tužší.Kterou pekárnu by jste případně doporučil.CHléb peču cca jedenkrát týdně asi 700g. Děkuji za odpověď
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  09. 05. 2018 (21:25)

      Dobrý den, ano, pekárna tento druh chleba zvládne. Doporučoval bych pekárnu s nastavitelným programem. Píšete, že děláte chléb 700 g, patrně myslíte konečnou hmotnost chleba po upečení, pokud ano, doporučuji jednohákovou pekárnu, jako např. tuto: Unold 68415 nebo Unold 68456 Edel nebo Morphy Richards 48319. Pokud máte na mysli hmostnost mouky, pak doporučuji pekárnu dvouhákovou, např. Unold 68511 nebo Domo 3990.

  • Zdenka: 16. 11. 2017 (21:12)

    Dobrý den, můžete mi prosím ještě vysvětlit, jaký je podstatný rozdíl mezi tímto typem pekárny 68415 a novinkou 68425? Pekárnu bych také kromě pečení chleba využívala především i na přípravu kynutého těsta. Jsou tyto jednohákové typy vhodné? Děkuji.
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  16. 11. 2017 (21:24)

      Dobrý den, rozdíly zase tak velké nejsou. Kromě designu a způsobu ovládání mají obě pekárny i trochu jiné programy (výčet programů máme uvedený u každé pekárny). Obě je možno úspěšně používat i na kynutá těsta - záleží samozřejmě na množství (na časté zadělávání většího množství kynutého těsta jsou lepší dvouhákové pekárny, my ale máme doma jednohákovou pekárnu a stačí nám, těsto zaděláváme častěji než pečeme chleba).

  • Zdenka: 10. 11. 2017 (10:25)

    Dobrý den, zaujala mě tato pekárna 68415. Má však řemenový pohon. Existuje nějaká pekárna s řetězovým pohonem? A velikost této se na vašich stránkách uvádí do 1000g. Je tento údaj správný? Nemůže to být více - 1200g? Děkuji za odpovědi.
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  10. 11. 2017 (11:04)

      Dobrý den, tato pekárna je dobrá a spolehlivá, mohu ji doporučit. Pohon řemenem nevadí, je to tak u pekáren běžné. V minulosti se vyráběl jeden model od značky Unold, který měl pohon řetězem, ale hnětení u ní bylo díky řetězu hlučnější (vše má své výhody a nevýhody). Co se týče velikosti, nedá se říct jednoznačná odpověď, záleží totiž na tom, jak se "velikost" chleba počítá a také na tom, z jakých surovin se chléb dělá, zkusím to vysvětlit: hmotnost je možné počítat jako hmotnost upečeného chleba nebo jako prostý součet hmotnosti všech surovin nebo jako hmotnost mouky, např. pokud děláme chléb z 500 g mouky, přileje se k němu cca 360 ml vody, výsledný chléb bude mít hmotnost cca 700-750 g; dále jde o to, že různé druhy mouky jinak kynou a jinak zaplní objem nádoby: světlé chleby z pšeničné mouky kynou více, chleby z žitné a celozrnné mouky kynou méně, po přepočtu na hmotnost se tedy do stejné nádoby vejde méně pšeničného chleba než žitného nebo celozrnného. U této pekárny považuji za rozumné dělat chléb z cca 500 g mouky (nebo směsi), pokud byste chtěla dělat chléb z většího množství mouky, asi by bylo vhodnější vybrat raději dvouhákoou pekárnum která má větší nádobu.

  • Jana: 19. 10. 2017 (23:30)

    Dobrý den, pekárnu bych si chtěla koupit především pro pečení kváskového chleba. Po přečtení dotazů jsem pochopila, že ideální jsou pekárny s nastavitelným programem jako třeba Unold. Četla jsem, že se pekárna dá využít i pro výrobu jogurtů. Máte s tím nějaké zkušenosti? Doporučil byste mi stále pekárnu Unold nebo jinou? Děkuji, Jana
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  19. 10. 2017 (23:56)

      Dobrý den, na kváskový chléb jsou dvě možnosti: 1. kvásek máte hotový odjinud, pak je možno zvolit víceméně jakoukoli pekárnu s nastavitelným programem, 2. je třeba v pekárně připravit i kvásek, pak není jiná volba než pekárna Sana, která umožňuje nastavit dlouhé časy a téměř libovolné teploty, což v jiné pekárně nelze (to samé co o kvásku platí i pro výrobu jogurtů). Pokud volíte první možnost (kvásek hotový odjinud), bude pekárna Unold 68415 dobrou volbou, je možné vybrat i alternativu, např. pekárnu Unold Kompakt Plus nebo Unold Edel nebo Morphy Richards 48319.

  • Jana: 06. 02. 2017 (15:12)

    Dobrý den pane Baloune, prosím Vás o radu...mám koupenou u Vás tuto pekárnu Unold, se kterou jsem velmi spokojená, podrobný návod, snadná obsluha, pěkný keram.povrch nádoby i samotná pekárna. Pekla jsem už pár chlebů a vše na výbornou. Jen se mi stává, že se hnětač připeče ke hřídeli, tak jsem hnětač před samotným pečením vyjmula, i když je to docela nepraktické, ale těsto se lehce připeklo i na ni, potom vzniká větší díra v chlebu. Četla jsem v návodu, že se má hřídel potřít žáruvzdorným margarínem. Je něco takového? Případně kde zakoupit? Obyčejný tuk se samozřejmě vpeče do samotného těsta a daný problém to neřeší. Údržba i po připečení není náročná, ale nechci to po každém pečení odmáčet, aby netrpělo těsnění u hřídele, protože jinak by stačil na očištění vlhký hadřík. Přeji hezký den a děkuji za odpověď.
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekárna.cz reaguje:  06. 02. 2017 (20:06)

      Dobrý den, my vždy hřídélku před použitím zakápneme slunečnicovým olejem a po pečení nechávám formu odmočit, aby byla hřídélka zcela čistá, odmočenní těsnění nevadí.

  • Charamzová: 17. 01. 2017 (14:29)

    Dobrý den, potřebuji nový řemen k pekárně Unold 68415. Můžete mi poradit kde lze objednat? Děkuji Charamzová
    Reagovat

  • Petr S.: 16. 01. 2017 (14:38)

    Dobrý den, rád bych se zeptal, zdali v popisu pekárny není chybně uvedena gramáž (objem). Na všech ostatních internetových portálech, které tento produkt nabízejí je uveden údaj 750 –1200 g, na rozdíl od zde uvedených 450 - 1000 g. Sháním totiž pekárnu, ve které by bylo možné upéct i menší chleba. Předem děkuji za odpověď.
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekárna.cz reaguje:  16. 01. 2017 (16:05)

      Dobrý den, já myslím, že to chybně uvedeno nemáme. Nedokážu si představit, že by do pečící nádoby, kterou má tato pekárna, vešel chléb o hmotnosti 1200 g. Máme doma pekárnu se stejně velikou pečící nádobou a jako ideální vidím dělat chléb z 500 g mouky, který bude mít po upečení hmotnost cca 750 g. S těmi údaji výrobců to může být komplikovanější, protože některý může uvádět výslednou hmotnost chleba, některý hmotnost mouky a některý celkovou hmotnost surovin - např. pokud se dělá chléb z 500 g mouky/směsi, přilévá se k němu cca 360 ml vody a výsledný chléb váží cca 720-750 g.

  • IVANA: 11. 12. 2016 (00:26)

    Dobrý den Potřebovala bych jestli mi pomůžete vybrat domácí pekárnu-potřebuji péct chléb,bagety a sladké-ale potřebuji pouze s keramickým povrchem a pravděpodobně budu péct víceméně ze směsí. Co by jste mi doporučil? Děkuji.
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  11. 12. 2016 (10:05)

      Dobrý den, keramické nádoby mají pouze pekárny značky Unold, tedy bych vybral některou z nich. Doporučuji vybrat mezi touto pekárnou (Unold 68415) a mezi pekárnou Unold 68425 Kompakt Plus. Pečení ze směsí, sladkých produktů i přípravu těsta na bagety zvládnou velmi dobře.

  • Josef Doležal : 04. 12. 2016 (17:27)

    Dobrý den. Prosím o kontakt na servis pekárny Unold 68415. Děkuji.
    Reagovat

  • Rena: 17. 03. 2016 (22:11)

    Láká mě keramická forma - předpokládám, že je zdravější než teflon. Nemohu se však rozhodnout: Jaká je životnost keramické formy? Není náchylnější k poškození? Vyklápí se z ní dobře? Vy byste ji spíš doporučil nebo spíš nedoporučil? Děkuji
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  18. 03. 2016 (09:20)

      Dobrý den, životnost prokázanou praxí ještě nemohu dost dobře hodnotit, protože keramické formy se nabízejí jen něco málo přes rok a to je na nějaké soudy ještě příliš brzy. Je však pravda, že jsme na formy neměli ještě žádnou reklamaci. I u keramické formy je však třeba dát pozor na to, aby se něčím ostrým a tvrdým neodřela.

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  18. 03. 2016 (09:22)

      Ještě jsem zapomněl na to vyklápění - vyklápí se z ní stejně dobře jako z teflonové formy. My máme doma formu teflonovou a nijak nám to nevadí, pekli jsme i ve formě keramické je to stejné, tedy není vůbec třeba se toho obávat...

    • Rena reaguje:  18. 03. 2016 (10:55)

      Ještě bych se zeptala, jestli je tato pekárna plně dostačující k pečení kváskového chleba, nebo jestli mám hledat nějakou speciální. Sanu nechci, má málo programů, žádné přednastavené a je zbytečně drahá. Děkuji.

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  18. 03. 2016 (11:08)

      Dobrý den, ano, pokud budete mít kvásek hotový odjinud, je tato pekárna vhodná na pečení chleba z kvásku (jsou vhodné všechny pekárny, které mají nastavitelný program).

  • Veronika: 06. 12. 2015 (07:24)

    Dobrý den, chtěla bych se dozvědět rozměry pečící formy. Bylo by to možné? Děkuji!
    Reagovat

    • Veronika reaguje:  06. 12. 2015 (07:31)

      Beru zpět, máte to v popisu, přehlédla jsem :)

  • Renata: 04. 12. 2015 (09:16)

    Dobry den, je mozne v této pekarne péci i bezlepkový chléb? V jednom srovnávači jsem četla, že ne.. Uvažuji ještě o pekárne Eta Delicca..jakou vy mi doporučíte a proč?;-))Díky!!!
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  04. 12. 2015 (09:46)

      Dobrý den, pekárna Unold 68415 je naopak na bezlepkové pečení velmi vhodná, má totiž nastavitelný program, ten na bezlepkové pečení doporučuji zejména. Jsou i pekárny, který mají již z výroby přednastavený bezlepkový program, já ale ale za lepší variantu považuji to, když je pekárna vybavena nastavitelným programem - různé druhy bezlepkové mouky vyžadují různě dlouhé kynutí i pečení a k tomu je právě nastavitelný program dobrý (tedy že se tyto věci nechají nastavit a je tak možno v pekárně péci různé druhy bezlepkového pečiva a používat různé druhy bezlepkových muk).

  • J.Pekárek: 18. 10. 2015 (19:49)

    Dobrý den. Nemáte aktuální informace o možnosti servisu pekárny Unold v Praze? Odkaz z podzimu roku 2014 není funkční. Děkuji
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  18. 10. 2015 (21:51)

      Dobrý den, ano, servis v Praze již není, kontakt na servis Vám posílám emailem.

  • miki: 21. 09. 2015 (21:36)

    Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli pekárna Unold 68415 má keramickou formu na pečení.Děkuji za odpověď.
    Reagovat

  • Marie: 21. 04. 2015 (09:14)

    Dobrý den, v pekárně přestala svítit žárovka dá se vyměnit. Děkuji
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  21. 04. 2015 (09:27)

      Dobrý den, ano, postup je u všech pekáren stejný: žárovka se nachází pod plastovým průhledným krytem v pečícím prostoru (a to vždy v horní části v blízkosti displejového panelu), kryt drží na cca 2-3 šroubcích, po jeho sejmutí je možno žárovku vyšroubovat a nasadit novou. Je to běžná tepluodolná žárovka - v obchodech ji mívají označenou jako "žárovku do pečících trub".

  • Luděk: 04. 01. 2015 (17:14)

    Dobrý den, u pekárny Unold 68415 nám přeskakuje ozubený řemen. Myslím si, že došlo k opotřebení uložení hřídele hnané řemenice, která se naklání. Je možné zakoupit ložiskové pouzdro jako náhradní díl? Případně prosím o informaci, kde na Východní Moravě je možné nechat pekárnu opravit? Děkuji Luděk
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  04. 01. 2015 (22:10)

      Dobrý den, o tři komentáře níže je kontakt na servis pekáren Unold, tam se můžete informovat na dostupnost a cenu náhr. dílu.

  • Michaela killarova : 11. 11. 2014 (10:01)

    Aha, tak to je škoda. Pekárnu mám témeř 5 let, tak to už se zárukou mám smůlu. Je mi líto kvůli těsnění vyhodit celou formu, když nic ale doma nevymyslí mě, tak si tedy koupím novou. Díky za reakci killarova
    Reagovat

  • michaela killarová: 10. 11. 2014 (19:34)

    Dobrý den, u formy se mi zespodu u hnětacícho háku vydrolila gumička, co drží hnětací tyč na kterou se dává hnětač do formy, takže nyní tyč ve formě nedrží. Bylo by možné to spravit? Díky, Killarová
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  10. 11. 2014 (23:19)

      Dobrý den, spravit se to bohužel nedá, je třeba koupit formu novou. Je-li pekárna v záruce, lze ji reklamovat u prodejce. Pokud jste ji kupovala u nás, pošleme Vám formu novou...

  • Monika sedlakova: 23. 10. 2014 (22:31)

    Dobry den, potrebovala bych sehnat k pekarne Unold 68415 novy hnaci remen. Mate nejaky tip na koho se obratit pripadne kolik by tak asi mohl stat? Dekuji Monika
    Reagovat

  • Petra Antonová: 23. 10. 2014 (14:33)

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se dá někde sehnat návod v češtině na domácí pekárnu Unold Backmeister 600W. Děkuji Antonová
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  23. 10. 2014 (14:41)

      Dobrý den, abych Vám mohl pomoci, bude potřeba uvést celý název pekárny. Backmeister je jen označení pro domácí pekárny, které používá značka Unold a 600 W je označení příkonu, bude potřeba uvést typ pekárny, u Unoldu je číselný a mívá 4-5 číslic, děkuji.

  • Petr Hlavica: 19. 09. 2014 (22:00)

    Vážený pane Baloune,mám dotaz ohledně výběru domácí pekárny.Ve svých -sátinách jsem se dozvěděl,kromě jiného,že jsem alergický na lepek a rozhodli jsme se,že bude lepší,snad i levnější zakoupit domácí pekárnu,vzhledem k cenám bezlepkových potravin,pečiva.Snažíme se vybrat co nejlevnější,nejkvalitnější apod.D test 9/2014.Vy sám uvádíte,že je nutné se mimo jiné rozhodnout mezi jednohnětačovou a dvouhnětačovou,ale Mor.Rich. i Unold48415 mají pouze jeden a přesto jsou velmi kvalitní, je to tak.Nyní po mírném prostudování se rozhodujeme právě mezi Unold 48415, Morphy Richards 48321 a levnější "dvouhnětačovou" Domo 3990,ale bez programu na bezlepkové pečení.Omluvte mi prosím,tak rozsáhlý dotaz,ale mohl byste mi odpovědět. Děkuji, s pozdravem dobrý večer.Hlavica.
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  19. 09. 2014 (22:14)

      Dobrý den, na bezlepkové pečení doporučuji vybrat pekárnu s nastavitelným programem - ten lze narozdíl od přednastaveného programu upravit a navolit téměř libovolně. U bezlepkového pečení se to pravděpodobně využije, protože bezlepkové těsto totiž s moukou bez lepku hůře kyne. Řekl bych, že ideální je pekárna Morphy Richards 48321/48319, která má dva programy nastavitelné a jeden bezlepkový, to žádná jiná pekárna nabídnout nemůže. Všechny pekárny z Vašeho výběru jsou kvalitní a spolehlivé. Pekárna Domo 3990 je dvouháková, tedy v ní lze upéct větší množství chleba (zároveň to však znamená, že se v ní hůře dělá velmi malé množství chleba).

  • ivana: 06. 06. 2014 (20:42)

    Dobrý večer, děkuji za rychlou odpověď. Ještě bych se chtěla zeptat, která z těch pekáren, co jste uvedl, má sklápěcí hák na hnětení těsta a kterou z nich byste si vybral Vy? Děkuji.
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  06. 06. 2014 (21:11)

      Dobrý den, sklopný hák má jen pekárna Morphy Richards 48319. My máme doma pekárnu Morphy Richards a jsme spokojeni, ani další pekárny však nejsou špatné. Před výběrem konrétního typu bych se však nejdříve rozhodoval, zda zvolit pro své potřeby jednohákovou nebo dvouhákovou pekárnu a pak bych teprve zvolil konkrétní model.

  • ivana: 06. 06. 2014 (17:50)

    Dobrý den, chtěla bych se poradit, jaká pekárna je nevhodnější pro pečení kváskového chleba, který potřebuje delší dobu na kynutí. (Asi by byla nevhodnější pekárna, u které si lze nastavit vlastní program pečení a tedy dlouhou dobu kynutí těsta). Děkuji za odpověď.
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekárna.cz reaguje:  06. 06. 2014 (19:00)

      Dobrý den, je to přesně tak, jak píšete, na kváskový chléb (pokud již máte hotový kvásek odjinud) je nejvhodnější pekárna s nastavitelným programem. To jsou tyto: všechny pekárny Unold a Morphy Richards, dále Domo 3990 a pekárna Sana SmartBreadMaker (ta je vhodná i na přípravu samotného kvásku).

  • Marcela: 12. 05. 2014 (13:57)

    Dobrý den potřebuji koupit moji první pekárnu. rada bych věděla něco víc o pro programu bezlepkové pečení v čem se liší od jiného programu co je tam na víc jaky je konečný výsledek.
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  12. 05. 2014 (14:29)

      Dobrý den, pekárna Unold 68415 bezlepkový program nemá, můžeme si však rozdíly mezi standardním programem na chleba a bezlepkovým programem ukázat na příkladu pekárny Morphy Richards 48319, která bezlepkový program má. Základní program na chléb má tento průběh: 10 minut první hnětení, 20 minut první kynutí, 15 minut druhé hnětení, 25 minut druhé kynutí, 45 minut třetí kynutí a 60 minut pečení. Bezlepkový program má tento průběh: 10 minut první hnětení, 10 minut první kynutí, 15 minut druhé hnětení, 20 minut druhé kynutí, 30 minut třetí kynutí, 70 minut pečení. Na bezlepkové pečení doporučuji pekárnu s nastavitelným programem, kde lze jednotlivé časy upravovat podle konkrétních receptů, výsledků a surovin. Jako nejvhodnější na časté bezlepkové pečení se jeví pekárny Morphy Richards, které mají bezlepkový program a zároveň dva programy nastavitelné...

  • Vladimíra: 14. 03. 2014 (23:53)

    Dobrý den, prosím o sdělení, zda se záruční doba 24 měsíců týká i nádoby. Děkuji.
    Reagovat

  • MARIE: 06. 03. 2014 (23:22)

    Dobrý den,prosím o informaci k této pekárně máme ji zhruba 3,5 roku ,v poslední době při míchání dost nepříjemě piští,namazání nepomohlo dá se to nějak opravit nebo jinak odstranit. Děkuji za odpověd. Marie
    Reagovat

  • TerezaK: 23. 01. 2014 (11:02)

    Dobrý den, po pěti letech bezchybného a téměř denního provozu pekárny Unold 68415 potřebuji vyměnit hnětač a nádobu-začala se olupovat vrchní nepřilnavá vrstva (ano, občas oboje umyju v myčce a toto je důsledek, kdybych se držela návodu a myla pouze v ruce, zřejmě tento problém nenastal). Ráda bych se zeptala, zda je možné k této pekárně nádobu sehnat v nerezu (a případně cenu). Děkuji, TerezaK
    Reagovat

  • kamil: 21. 12. 2013 (11:05)

    Dobrý den. Vlastníme domáci pekárnu typu Unold 68415 a po čtyřech letech provozu nám vypadla středová rotační hřídel v pečíci formě. Je toto možné opravit, nebo se to řeší koupi nové formy. V případě koupi nové formy, je lepší koupit i nový hnětač ? Děkuji za Vaši odpověď.
    Reagovat

  • Daniela: 07. 12. 2013 (01:05)

    Dobry den, mam jen dve otazky. Zaujala me vase pekarna jako darek pro moji starou babicku, ktera kvuli revmatismu v prstech nemuze delat jeji oblibene knedliky nebo vanocni cukrovi. Dokaze tento produkt jen hnist testo bez peceni? Dokaze hnist knedliky a cukrovi? A pokud ano, muzu platit Paypal nebo kredit kartou? Dekuji mnohokrat. Daniela
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  07. 12. 2013 (16:20)

      Dobrý den, ano, pekárna má program na zadělávání těst (který je bez pečení). Jak funguje placení přes PayPal nevím, máme klasický bankovní účet, na který lze peníze převést. Při volbě placení dobírkou lze částku u řidiče PPL platit kartou, řidiči s sebou mají terminál.

Vložit komentář


* Pole označené hvězdičkou je nutné vyplnit.