Domácí pekárna Unold 68211

  • Doprava zdarma

Unold 68211 Unold 68211 Unold 68211 Unold 68211

Upozornění k Unold 68211:

Domácí pekárnu Unold 68211 již neprodáváme. Doporučujeme vybrat některou z podobných pekáren. Děkujeme za pochopení.

Popis pekárny Unold 68211:

Víceúčelová pekárna. 16 programů (na chleba i jiné potraviny - jogurt, rýži, polévku apod.), 2 formy, 3 stupně opečení kůrky, velký průzor, po výpadku proudu pekárna pokračuje v chodu, časovač, 100 cm přívodní šňůra. Příslušenství: 1 forma na chléb/jogurt s víkem, 1 forma na rýži/zeleninu, 1 hnětač, 2 lžíce, odměrka - kelímek, malá odměrka - lžíce, pomůcka na vyjmutí hnětače, návod (český) k obsluze s recepty

Podobné pekárny:

Unold 68415

4 290 Kč s DPH

Unold 68616 Skala

4 399 Kč s DPH

Plusy a mínusy pekárny Unold 68211:

  • dvě formy
  • možnost přípravy jogurtu
  • možnost přípravy rýže, zeleniny a masa na polévku
  • pečení kváskového chleba
  • ovládání v němčině

Kvalitní pekárna pro různé použítí, nejen na přípravu chleba. Kromě různých druhů chleba si poradí i dašími potravinami: džemem, jogurtem, rýží, přípravou zeleniny, polévky, masa na polévku apod.

Parametry pekárny:

ParametrPopis
Velikost chleba750–1000 g chleba, max 250 g rýže, 2 formy: 1. na chleba nebo jogurt (průměr 18 cm, výška 14,8 cm), 2. na rýži, polévku nebo zeleninu (průměr 24,3 cm, výška 14,8 cm)
Hnětací háky1 hnětač
Počet programů16: 12 programů na pečení, 4 na vaření
Programyzákladní program, celozrnný chléb, světlý chléb, kynutý koláč, rychlý program, kypřící prášek, kvásek, těsto, hnětení, džem, pečení, jogurt; rýže, mléčná rýže, zelenina/polévka, maso na polévku
Odložený startano (časovač 13 hodin)
Příkon1260 W
Barvabílá
Rozměry30 x 39 x 33 cm (vxšxh)
Hmotnost7,5 kg
Záruka24 měsíců

Komentáře, dotazy a názory uživatelů k domácí pekárně Unold 68211:

Vložit nový komentář

  • Kateřina: 20. 03. 2010 (19:38)

    Dobrý den, včera nám přivezli pekárnu Unold 68211, po prvním pečení obrovská spokojenost, jen jsme byli překvapeni, že se nám nádoba na těsto během hnětení dvakrát vysmekla ze zámků, aniž by se rozsvítila příslušná kontrolka (špatného usazení nádoby). Pekárna je při hnětení překvapivě velmi hlučná, vydává takový zvuk, asi jako když házíte klíčema v hrnci - je toto normální nebo důvod k reklamaci? Děkuji
    Reagovat

    • Petr Šmigol, MojePekarna.cz reaguje:  24. 03. 2010 (02:41)

      Dobrý den, Vámi popsané zvuky, ani vysmekání ze zámků za normální nepovažujeme. Zkuste prosím uvedené projevy zkonzultovat s expertem na pekárny - panem Reissem (608361678). Pokud usoudí, že uvedené projevy by mohly být příčinou závady, můžete u nás pekárnu reklamovat.

  • Jana Č.: 22. 06. 2009 (20:22)

    Dobrý den, tak tady prohlížím ohodnocení pekáren a nějak pořád nevím. Dceři 2 roky zjistili Celiakii. Takže se nevyhneme pečení bezlepkového pečiva. Domácí pekárna pro nás bude určitě dost velký pomocník. Jenom prosím mi poraďte jakou vybrat.Děkuji.
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekárna.cz reaguje:  22. 06. 2009 (20:42)

      Dobrý den, na bezlepkový chléb je nejlepší multifunkční pekárna od pana Reisse: http://www.mojepekarna.cz/multifunkce-ota-reiss

    • Jana Č. reaguje:  23. 06. 2009 (09:59)

      Děkuji za opověď. Jen se chci zeptat zda by se nenašla nějaká cenově přijatelnější nebo zda se opravdu vyplatí a jaké má přenosti,které nemají jiné pekárny pro bezlepkové pečení? Koukala jsem na Domu nebo Unold. Děkuji.

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  24. 06. 2009 (14:58)

      Dobrý den, od ostatních se liší v tom, že v ní můžete připravovat různé druhy bezlepkového pečiva, nikoli jen jeden recept na bezlepkový chleba. Doporučuji kontaktovat pana Reisse...

  • Eva: 12. 05. 2009 (19:06)

    Sháním pekárnu, která umí dělat i nudlové těsto. Můžete mi poradit? Nemohu žádnou najít, jen Bifinet, kterou jsem měla z Lidlu, ale ta se mi rozbila.
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekárna.cz reaguje:  12. 05. 2009 (20:21)

      Dobrý den, nudlové těsto by mělo jít udělat v každé pekárně, která má vlastní (nastavitelný) program, což jsou všechny pekárny Unold kromě 68211 a dále Domo 3975, 3955 a 3956

  • Lenka: 11. 05. 2009 (19:24)

    Dobrý den,prosím o radu.Rozhoduji se mezi pekárnou unold 682 11 nebo moulinex XXL 500030.Prosím o radu.Děkuji
    Reagovat

    • Pavla reaguje:  12. 05. 2009 (12:19)

      Lenko, myslím,že při výběru z těchto dvou pekáren si musíš položit základní otázku zda ti bude stačit chleba o velikosti do 1000g ( který zvládne Unold) nebo zda budeš potřebovat péci chlebík vetší ( moulinex upeče až 1500g). Ja jsem si Unold 68211 pořídila, mám ji od včerejška zatím jsem pekla dvakrát oba recety se vydařili, chlebík z kulate formy je velmi pěkný, takže zatím naprostá spokojenost. Ovladání i když je v nemčině jsem pochopila velmi rychle, je jednoduché a přehledné.

  • Pavla: 05. 05. 2009 (11:04)

    Dobrý den, ještě bych se chtěla zeptat jestli má unold 68211 také vlastní nastavitelný program. Na www.unold.cz je uveden, vy ho v popisu nemate. dekuji Pavla
    Reagovat

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  07. 05. 2009 (01:07)

      Dobrý den, na stránkách unold.cz mají chybu, vlastní program pekárna nemá.

  • Pavla: 03. 05. 2009 (14:11)

    Dobry den, chtela jsem se zeptat zda jiz mate nejake zkusenosti s pekarnou UNOLD 68211 (např.: poruchovost, vyuziti, kvalita peceni a hneteni ). Prave se rozhodujeme kterou pekarnu vybrat ( libi se nam UNOLD 68211 a 68415). 68211 nas oslovila navic moznosti pripravy jogurtu, ktereho mame pomerne velkou spotrebu. 68415 zase je uz vyzkousena a ma dobry ohlas. Prosim o radu pri vyberu. Dekuji za odpoved. Pavla .
    Reagovat

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  05. 05. 2009 (00:58)

      Dobrý den, s pekárnou Unold 68211 zkušenosti nemám, s ní jsem nepekl. Co se týče poruchovosti, zatím nemáme žádnou reklamaci, neprodali jsme jich však tolik, abych mohl udělat nějaké závěry. Ten jogurt můžete připravit v pohodě i v unoldu 68415 na vlastní program.

  • Miloš: 28. 03. 2009 (20:50)

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jakou má tato pekárna spotřebu při pečení chleba a jakou při přípravě rýže. Uváděný příkon je v porovnání s jinými typy pekáren až dvojnásobný. Děkuji za odpověď.
    Reagovat

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  29. 03. 2009 (23:22)

      Dobrý den, údaje o spotřebě bohužel neznám, při přípravě rýže je ale spotřeba jistě větší než při pečení chleba.

    • Miloš reaguje:  30. 03. 2009 (13:07)

      Dobrý den pane Baloune, díky za odpověď. A dalo by se to někde zjistit/odhadnout? Určitě by to byla zajímavá informace i pro další zákazníky, kteří se o ní rozhodují. Děkuji.

  • Blanka Topinková: 08. 03. 2009 (13:40)

    Dobrý den, je možné v pekárně Unold 68211 péci pečivo s kypřícím práškem, nebo ve které je to možné? Děkuji za odpověď.
    Reagovat

  • Míša: 27. 02. 2009 (16:50)

    Dobrý den, rozhoduji se mezi tímto modelem Unold 68211 a mezi Unold 68511, četla jsem všechny recenze a pořád nevím kterou :-((.. Vzhledově se mi líbí více 68211 a má i více programů, ale zaráží mě jen jeden hnětač, mám strach, že to pak "neutáhne".. Můžete mi, prosím, doporučit, kterou ??? Děkuji
    Reagovat

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  02. 03. 2009 (11:07)

      Dobrý den, toho jednoho hnětače bych se vůbec nebál...

    • Míša reaguje:  02. 03. 2009 (16:34)

      Mohu se ještě zeptat, jestli se ta jedna forma dá využít i na těsto místo na rýži, polévky atd..?? A pokud bych si jí objednala, za jak dlouho mi dorazí??? Děkuji

  • Ivan Gelatka: 23. 02. 2009 (09:11)

    zajímalo by mě zda existuje pekárna, která by mě zv. signálem upozornila na možnost vyjmutí hnětacího háku po posledním hnětení.
    Reagovat

  • servis: 03. 02. 2009 (00:08)

    Zde je více problémů. Slovo kvásek není ve slovníku, tudíž se pod něj může zařadit cokoliv. To zneužívají nejen běžné pekárny, ale i různí výrobci celozrnného pečiva. Zdravý chléb nelze nikde zakoupit! Byl by nejen nerentabilní (výroba trvá 5-10 hodin), ale nikdo vám jej "neušije na míru". Sladit je nutné hutnost (množství vody), sůl, koření, poměr různých zrn, semínek a to jinak pro děti či dospělé, V každém případě jsme tuto pekárnu 68211 testovali a skutečně nemá takové programy, jaké bychom pro zdravou kuchyni potřebovali. Příplatek je zde jen za Design a za nezdravé vaření rýže v teflonu. Pro výrobu tradičního přírodního kvásku je vybavená stále jen 8660 (nově 68511). Díky regulacím teplot je možné přenastavení na jakékoliv kvasné procesy. Nejen tedy pro první nastartování kvásku, ale i pro kvásková těsta, jogurty, sýry, slady a vše, co má kvasný proces. Proto je zde uváděná pod názvem "multifunkční".
    Reagovat

  • Bohmka: 02. 02. 2009 (21:11)

    Dobrý den, potřebovala bych poradit, mám tuto pekárnu, Unold 68211 a dělám zřejmě nějakou chybu, protože i přes přesné dodržení receptu z Internetu, kde jsou fotografie krásných nadýchaných chlebů, mně vždycky vznikne mokrá zdrclá placka. Nevíte prosím čím to je? Děkuji Bohmka
    Reagovat

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  02. 02. 2009 (23:32)

      Dobrý den, můžete nám poslat podle jakého receptu pečete a jaký program používáte?

  • Eva Bucharová: 20. 01. 2009 (09:26)

    Dobrý den, mám dotaz na pečení kváskového chleba v pekárně UNOLD 68211. V jdenom z nastavených progarmů je program "kvásek" ,protože ale nemá ručně nastavitenou vnitřní teplotu, předpokládám, že kvásek neudělá, tak jako upravená pekárna od p. Reisse. Je možné k surovinám na chleba přidat kvásek koupený v potravinách - ten, který se používá na přípravu Krkonošského kysela? Děkuji
    Reagovat

Vložit komentář


* Pole označené hvězdičkou je nutné vyplnit.


Zavřít ×

Nastavení Cookies: Aby web zůstal, jak ho znáte

Abyste na našich stránkách našli, co hledáte, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním cookies (malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči).
Podle cookies vás na našich stránkách poznáme a zobrazíme je tak, aby všechno fungovalo správně.