MojePekárna.cz - Internetový obchod s domácími pekárnami

Provoňte Váš domov čestvě upečeným chlebem


MojePekarna.cz » Domácí pekárny chleba » Morphy Richards 48268

Domácí pekárna Morphy Richards 48268

Upozornění k Morphy Richards 48268:

Domácí pekárnu Morphy Richards 48268 již neprodáváme. Doporučujeme vybrat některou z podobných pekáren. Děkujeme za pochopení.

Popis pekárny Morphy Richards 48268:

Domácí pekárna do menší domácnosti. 12 uložených programů, 3 stupně volby propečení kůrky, 2 stupně velikosti chleba, sklopný hnětač. Příslušenství: hnětač, návod.

Podobné pekárny:

Unold 8695

2 699 Kč s DPH

Domo B3959

2 399 Kč s DPH

Plusy a mínusy pekárny Morphy Richards 48268:

  • cena
  • sklopný hnětač (po hnětení se sklopí a nezůstává "zapečený" v těstu)
  • jednoduchá obsluha
  • 12 programů
  • vhodná i pro přípravu džemů a koláčů
  • nemá předehřívání surovin

Pekárna Morphy Richards je výborná a spolehlivá pekárna na menší chleby. Potěší zejména bohatou výbavou a snadnou obsluhou. Konstrukčně je shodná s pekárnou Unold 8695.

Morphy Richards 48268 Morphy Richards 48268 Morphy Richards 48268 Morphy Richards 48268 Morphy Richards 48268 Morphy Richards 48268 Breadmaker Morphy Richards 48268 Breadmaker

Parametry pekárny:

ParametrPopis
Velikost chleba750 - 900 g
Hnětací háky1 hnětač (sklopný)
Počet programů12 programů
Programyzákladní, francouzský, celozrnný, koláč, sladký, rychlý 1, rychlý 2, těsto, džem, speciální program, sendvič, extra pečení
Odložený startano (časovač 13 hodin)
Příkon500 W
Barvaušlechtilá ocel plus černý plast
Rozměry33 x 35 x 29 cm (vxšxh)
Hmotnost5,2 kg
Záruka24 měsíců

Video recenze pekárny Morphy Richards 48268:

Komentáře, dotazy a názory uživatelů k domácí pekárně Morphy Richards 48268:

Vložit nový komentář

  • ZJ: 26. 01. 2016 (19:55)

    Dobrý den, kde se dá pekárna Morphy Richards 48268 nechat opravit (už není v záruce). Děkuji.
    Reagovat

  • Zemanová: 16. 04. 2013 (12:38)

    Nemohu sehnat český návod k pekárně MORPHY RICHARDS 48268.Poradí mi někdo kde ho získat?Na adrese uváděné v diskusi to nefunguje.Díky
    Reagovat

  • Martina: 12. 04. 2012 (13:22)

    Dobrý deň, stratila som sklopný hnetač k pekárničke Morphy Richards 48268 a podarilo sa mi nájsť len Hnětač k pekárně Unold 8695. Neviete mi náhodou poradiť, či sú totožné? ďakujem
    Reagovat

  • Hana Eismanová: 24. 03. 2012 (14:06)

    Dobrý den, prosím vás nevíte kdy by se dal sehnat motorový řemen na tuto pekárnu Morphy Richards 48268 Moc děkuji za odpověď:) Přeji hezký slunečný den všem
    Reagovat

  • Luboš: 14. 05. 2011 (14:51)

    Dobrý den, prosimvás chtěl bych se zeptat : pekárna - Morphy Richards 48268 má příkon 500 W, váží 5,2 kg. a též asi ještě existuje pekárna - Morphy Richards 48268 BREADMAKER má příkon 600W,váží 5,6 kg. Existují a jsou dostupné oba dva tyto typy ? A příkon a váha je u toho druhého typu, než-li vy nabízíte, pravdivá ? Děkuji S pozdravem Luboš
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  15. 05. 2011 (15:43)

      Dobrý den, tato pekárna je jen jedna, označení breadmaker zde neuvádíme, všechny pekárny Morphy Richards se označují breadmaker, přišlo mi to matoucí je zde uvádět. U příkonu jsme udělali chybu, příkon pekárny je 600 W a nikoli 500 W, děkuji za upozornění. Údaje o váze je třeba brát s opatrností, záleží, zda se váží pekárna samotná, nebo pekárna spolu s formou a příslušenstvím. Spolu s originálním obalem váží ještě více a v transportním obalu váží celá zásilka klidně i 8 kilo. Každopádně v oficiálních údajích firmy Morphy Richards je u této pekárny uvedena váha 5,2 kg.

  • Renata Michalíková: 24. 12. 2010 (21:49)

    Dobrý den, dnes jsem od Ježíška dostala tuto pekárnu a nějak jsem tam nenašla český návod. Je možné ho někde sehnat? Samozřejmě jsem schopná to pochopit i z angličtiny, ale v češtině je to tak nějak jednodušší. Díky.
    Reagovat

  • Eliška Houšková: 29. 11. 2010 (17:27)

    Dobrý den. Beznadějně jsem ztratila hnětač k této pekárně, na Vámi uvedenou adresu , kde snad jde hnětač objednat, se nemohu dostat. Můžete mi poradit? Moc děkuji za radu, s pekárnou jsem byla moc spokojená a mrzí mne, že ji díky ztrátě hnětače nemohu používat.
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  29. 11. 2010 (20:49)

      Dobrý den, příslušenství k pekárnám Morphy Richards by nám mělo dorazit do 14 dnů, hnětač pak půjde objednat v sekci příslušenství.

  • Michal: 22. 10. 2010 (18:52)

    DFobrý den je možné dokoupit metlu do pekarny samostatně? Díky za odpověď
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  22. 10. 2010 (20:32)

      Dobrý den, ano, nechá, mohu Vám ji objednat. V případě zájmu mě prosím napište na email. Děkuji.

  • Eva: 17. 10. 2010 (09:32)

    Můžete mi prosím napsat, zda má tato pekárna program na bezlepkový chleba ? Děkuji. Eva Cigániková
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekarna.cz reaguje:  17. 10. 2010 (18:30)

      Dobrý den, takový program pekárna nemá, bezlepkový chléb však lze péct na jeden ze dvou rychlých programů.

  • Xaint: 30. 12. 2009 (13:47)

    Tak my tuhle pekarnu mame uz skoro rok. Ma sve musky, ale pece dobre. Jelikoz jsme nikde nenasli kucharku na tenhle typ pekarny, tak sem s dovolenim napisu navod na zakladni konzumni chleba. Je ozkouseny mnohokrat a myslim, ze celkem ujde. Pekarna Mophy Richards: 1 a 1/2 salku vlazne vody 1 pol lz oleje 1 polevkova lzice cukru 2 a 1/2 kav lz soli 2 kav lz kminu (cely i drceny, pouziti jak libo) 2 salky chlebove mouky 2 salky hladke psenicne 1 kav lzicka instantniho drozdi Program Basic. recept je prevzaty z neexistujiciho blogu trouba.bloguje.cz a mnoha pokusy upraveny pro Mophy Richards.
    Reagovat

  • janinka: 27. 12. 2009 (11:32)

    Krásné svátky vánoční všem.Tuto pekárnu nám nadělil ježíšek.Je možné někde sehnat kuchařku k této pekárně?Do některých se prý dávají nejprve sypké ingredience a pak tekuté a u některých je tomu na opak.Děkuji za radu
    Reagovat

    • Petr Šmigol, MojePekarna.cz reaguje:  04. 01. 2010 (04:32)

      Dobrý den, e-mailem Vám byl zaslán odkaz, kde najdete informace, které Vám pomohou.

  • Petra Sehnalová: 25. 11. 2009 (23:03)

    Dobrý den, už delší dobu se snažím zjistit z čeho je vnitřní nádoba ve které se hněte a peče? Udává výrobce materiál? CHtěla bych se vyhnout teflonu. Umíte mi někdo pomoci, kde to zjistím ?
    Reagovat

    • Petr Šmigol, MojePekarna.cz reaguje:  04. 01. 2010 (04:24)

      Dobrý den, pečící nádoba je z teflonu, stejně jako tomu je u všech ostatních pekáren. Jediná pekárna, ke které lze doobjednat jinou, než teflonovou pečící formu, je pekárna pana Oty Reiss.

  • Petra Sehnalová: 25. 11. 2009 (23:10)

    Dodatek k dotazu, našla jsem odpověď níže v diskusi, že povrch pečící formy je z teflonu, existuje pekárna s formou z jiného materiálu?
    Reagovat

    • Petr Šmigol, MojePekarna.cz reaguje:  27. 11. 2009 (02:10)

      Dobrý den, na formy z jiného materiálu, než je teflon, se prosím informujte u pana Oty Reisse, ten má tyto pečící formy k dispozici. Ota Reiss: 608361678, e-mail: reiss@tiscali.cz

  • Lojza: 14. 07. 2009 (17:03)

    Ma tato pekarna nastavitelny program jako pekarna Unold 8695?
    Reagovat

  • Jana Velíšková: 11. 04. 2009 (11:38)

    Dobrý den, pekárnu mám od vánoc, peču v ní obden, v poslední době se začala naklánět k jedné straně a stála jakoby nahnutě, dnes jsem přišla na to proč to je - začlo se křivit dno pečící nádoby. Je na něm pouhým okem viditelná podlouhlá výduť směrem dovnitř. Stav se zhoršuje a nyní již drhne i o okraj samotné pekárny koncem ucha. Musím ji držet po dobu hnětení. Je to na reklamaci a jak mám postupovat?
    Reagovat

  • Rossa: 18. 03. 2009 (14:59)

    Dobrý den, mohu si objednat ještě jednu formu k této pekárně? kde a jaká je cena? A co hnětací hák?
    Reagovat

  • L. Zemánková: 13. 10. 2008 (14:50)

    Dobrý den, tuto pekárnu mám asi dva měsíce, s pečením jsem celkem spokojená. Ale bohužel se mi zatím NIKDY nesklopil hnětač (vlastnost sklopného hnětače byl to jeden z důvodů, proč jsem si vybrala právě tuto pekárnu). Můžete mi poradit, co dělám špatně? V návodu je psáno, že se to může stát, a že to není vada, ale mě se zatím nestalo, že by se hněták někdy sklopil. Po vyjmutí chleba ho pak musím vydolovat, a v chlebu pak zůstává dost nevzhledná díra, které jsem se právě chtěla vyvarovat. Děkuji za radu, Lenka
    Reagovat

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  13. 10. 2008 (15:29)

      Dobrý den, to bohužel nevím, že by se takto pravidelně nesklápěl hnětač, to slyším prvně. Zkuste se zeptat v servisu Morphy Richards (www.morphyrichards.cz).

    • verča reaguje:  21. 10. 2008 (15:29)

      Také mám tuto pekárnu.Hák se sklopí, ale vždy zůstane zapečený v chlebu, také ho doluju a bohužel není k tomu žádný hák....

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  21. 10. 2008 (20:37)

      Zkuste jakýkoli servis pekáren (klidně i Etu nebo Moulinex), jestli by Vám háček na hnětač neposlali...

    • Křenda reaguje:  04. 03. 2009 (20:30)

      Máme pekárnu MR48268 od 11 března 08 a peču 2-3krát týdně a jsem s ní na výsost spokojen.Také se mi někdy stane,že sklopený hák zůstane zapečený,ale nedělám z toho žádnou vědu,protože vyndat hák z upečeného chleba není žádný neřešitelný problém.Jsem přesvědčen,že chyba není na straně pekárny,ale na mě.Může to být i množstvím vody k použitým surovinám.

    • Rossa reaguje:  18. 03. 2009 (15:04)

      Myslím, že jste asi nepochopila, že hnětač budete muset vždy vyndat, je sklopený na plocho, ale zcela zapečený. Vyndavám jej pomocí silnějšího háčku na háčkování. Pokud jej tam nechcete, doporučuji po přidání oříšků a semínek a zahnětení jej vyndat a je to. Poslední hlazení těsta před pečením se mi stejně jeví jako závadné, občas srazí střed chleba. Pokud hnětač vyndáte, uvidíte že budete s výsledkem více spokojena.

  • Radka: 30. 01. 2009 (16:33)

    Dobrý den, ráda bych si koupila pekárnu se skloným hnětačem. Tato by vyhovovala, ale co pro použití znamená že nemá předehřívání surovin? Děkuji
    Reagovat

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  30. 01. 2009 (21:52)

      Dobrý den, prakticky to vůbec nevadí, to předehřívání je kvůli tomu, aby se zamezilo špatnému nakynutí, pokud by suroviny byly příliš studené - to však je jedno, v praxi mají všechny suroviny v naprosté většině pokojovou teplotu... Stačí tedy nepoužívat úplně ledovou vodu a tato funkce je zbytečná.

  • Iva F.: 01. 01. 2009 (17:39)

    Dobrý den, pod stromeček jsem dostala pekárnu M.R. a byla sem s ní velimi spokojená. První tři chleby byli naprosto v pořádku. POtom jsem dala dělat těsto(obyčejné na pizzu, nic tuhého) a nádoba byla na koso, vyskočila ze zámku. Myslela jsem si že to byla moje chyba, ale ted kdykoli něco upeču tak nádoba po pečení je na koso. Mám reklamovat? Nebo to není na závadu. Četla jsem příspěvek níže o reklamaci této pekárny právě kvuli vykočení ze zámku, ale moje pekárna jde stála ztuha zandat i vyndat, ale opravdu po pečení je nádoba na koso. Předem děkuji za radu:)
    Reagovat

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  04. 01. 2009 (22:53)

      Dobrý den, poloha nakoso nevadí, podstatné je, jestli vypadá ze zámků nebo nikoli...

  • Zdenka Jarošová: 26. 12. 2008 (12:20)

    Dobrý den,prosím vás chci si koupit pekárnu Moulinex Home bagette..můžete mi prosím poradit..jedná se mi o ty bagetky..jiná pekárna s touto funkcí asi není..nebo raději zvolit jiný typ?
    Reagovat

  • Jarda: 14. 12. 2008 (13:03)

    Dobrý den pane Baloune, tak včera jsem byl vyrozuměn o vyřízení mé reklamace č.2.Na prodejně jsem byl mile překvapen, že reklamace bala uznána a byla řešena výměnou zboží. Nová pekárna je tichá, zámek formy zaklapává a po ukončení hnětení je forma ve stejné poloze, jako při zažátku hnětení.Jsem rád, že firma Tauer Elektro reklamaci vyřešila a jsem přesvědčen, že velký podíl na tomto výsledku máte i Vy a manažer zn. MR. Tímto Vám oběma velice děkuji. Jsem rád, že tyto stránky existují, nemají jen informativní charakter ale dokáží i díky Vaší aktivitě pomáhat. S pozdravem Jarda
    Reagovat

  • Lída Hozová: 08. 12. 2008 (11:13)

    Dobrý den, Chtěla bych vás poprosit o radu. Chtěla bych si k vánocům koupit pekárnu mám pár požadavků. Jsem ale začátečník a vůbec nevím kterou bych měla zvolit na trhu jich je moc. Mám tyto požadavky: Aby byla tichá, aby pekla i bezlepkový chléb, český displej, a sklopný hnětač. Mohl by jste mi prosím poradit děkuji Hozová
    Reagovat

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  08. 12. 2008 (20:38)

      Dobrý den, bohužel pekárna splňující všechny Vaše požadavky neexistuje. Problém je zejména s českým ovládáním (má jen Domo 3965C a pekárny Eta, Eta ale není tichá) a sklopným hnětačem (jen Morphy Richards a Domo 3650)...

  • Jaroslav: 23. 11. 2008 (13:23)

    Dobrý den pane Baloune, chci se Vás zeptat - všiml jsem si, že tato pekárna má stejný zámek na vložení formy - bajonetový uzávěr, jako Morphy Richards.Po měsíci používání MR začala být pekárna při hnětení velice hlučná, nádoba se hodně kývala.Při ukončení hnětení, kdy se hát pootočí zpět, aby se sklopil, forma vyskočila ze zámku a byla nakoso.Čekám již 26dní na vyřízení reklamace. Otázka - setkal jste se již s touto závadou?Bohužel jsem se ještě nesetkal u jednohákové pekárny s jiným zajištěním formy.Rozhoduji se proto, jestli zůstat u MR nebo zvolit jinou - např. tuto, máli lepší zajištění formy. Podotýkám,že se nic nikde neulomilo,pouze se "oběhal" zámek a pootočení formy šlo velice zlehka. Děkuji za Váš názor. S pozdravem Jaroslav
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekárna.cz reaguje:  24. 11. 2008 (08:34)

      Dobrý den, úchyty formy mají všechny pekárny stejné, s Morphy Richards mám dobrou zkušenost, jdou většinou ztuha, což je dobře. Také mě zaráží, že čekáte 26 dní na reklamaci, mají výborný servis, který je nám vyřizuje cca do týdne...

    • Jarda reaguje:  25. 11. 2008 (19:46)

      Tak si představte pane Baloune, že dnes jsem byl pozván k převzetí pekárny MR ze záruční opravy.Byla zaslána firmě Tauer Elektro, Svitavy - nevím, jestli Vy také využíváte tento servis, či jestli existuje ještě jiný servis pro tuto značku.K mému úžasu bylo ve zprávě napsáno, že pekárna je bez závad a že pootočení resp.vypadnutí ze zámků na konci hnětení není dle výrobce závada.Pekárnu jsem nepřevzal s tím, že nesouhlasím s posouzením servisu,opět jsem popsal závadu, že při hnětení je pekárna hlučná - vrže a hodně se nádoba kývá a po dokončení hnětení a následném protipohybu vypadne ze zámků a je nakoso. Tyto jevy se při zakoupení nevyskytovaly, objevily se cca po 3-týdenním používání a tudíž že žádám o výměnu.Samozřejmě mi bylo řečeno, že doba, po kterou byla pek. v servisu ze nepřipočítává k záruční době, protože závada nebyla uznána.Sám prodavač, který naší reklamaci vyřizoval, zkusil otočit s formou v této naší reklamované pekárně a poté v nové pekárně v obchodě a sám uznal, že rozdíl je prokazatelný.Počkám, jak se k opakované reklamaci firma postaví, při stejném postoji jako při první reklamaci jsem připraven pekárnu předat soudnímu znalci a domáhat se práva soudní cestou. Nemohu souhlasit s tvrzením technika, že výrobek při zkoušení nevykazuje závadu - nevím jakým způsobem zkoušel zatížení resp. simulaci hnětení. Při běhu naprázdno věřím, že forma nevyskočí.Faktem ale je, že při běžném rpovozu - tzn. při hnětení a pečení, k čemuž tento výrobek je předurčen, tuto závadu vykazuje. Omlouvám se za rozsáhlý příspěvek, ale myslím si, že tato zkušenost může být pro někoho přínosem.

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  26. 11. 2008 (10:08)

      Dobrý den, pane Jaroslave, děkuji Vám za komentář. Budiž toto inspirací pro firmu Tauer elektro. Musím ale znovu přiznat, že s nimi mám velmi dobré zkušenosti, zejména v kvalitě výrobků a způsobu řešení našich reklamací...

    • Jiří Baloun MojePekárna.cz reaguje:  26. 11. 2008 (15:31)

      Dobrý den, stížnost jsem předal firmě Tauer elektro, měli by Vás kontaktovat s možností zaslání nové pekárny nebo vrácení peněz. Případné další dotazy nebo připomínky je možné probrat přímo s panem Vojtěchovským z Tauera (tel: 775 608 932).

  • Petra: 12. 11. 2008 (13:02)

    Tímto bych chtěla projevit obdiv panu Jiřímu Balounovi nad jaho trpělivostí s množstvím dotazů, které od majitelů pekáren dostává. Přeji Vám více samostatných zákazníků.
    Reagovat

  • GabrielaD: 10. 11. 2008 (22:16)

    Dobrý den, objevila jsem vaši stránku a velmi mě zde zaujala pekárna Morphy Richards a Unold 68415. V tuto chvíli váhám mezi těmito dvěma pekárnami a ještě pekárnou Panasonic SD 255 kvůli automatickému přidavači. Jestli jsem to správně vyčetla, tak Morphy nemá paměť v případě el. proudu (máme totiž občas problém s výpadkem el.energie) a nepředehřívá suroviny (to zatím ještě nevím k čemu slouží). Morphy se mi líbí vzhledově, ale i programy které nabízí. Hledám pekárnu, která bude umět péci spíše menší chleby pro 3 rodinu, fajn by možná i byl vlastní program (zatím netuším, zda ho budu využívat). Program těsto umožní i připravit těsto na pizzu, koláče aj. ? Děkuji za informace
    Reagovat

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  10. 11. 2008 (22:37)

      Dobrý den, vyčetla jste to správně... Tato pekárna je na malé chleby ideální. Na program těsto můžete dělat jakékoli těsto.

  • janaK: 10. 11. 2008 (21:49)

    Dobrý den, chtěla jsem se prosím zeptat,jestli pekárny Morphy Richards 48268 mají bezlepkový program.Chci ji pro syna na bezlepkové pečení. jana
    Reagovat

  • andelka: 03. 11. 2008 (20:48)

    Pěkný den. Slyšela jsem,že je na trhu pekárna,do které se nasype vše do různých zásobníků(mouka a vše na těsto) marmeláda a různé náplně ,zapne se a ona prý si sama ntavaruje koláčky, naplní a které jsou už ráno jen k jídlu. Nikde jsem ji nenašla. Mám pocit,že si někdo ze mne pěkně vystřelil. Co vy na to?
    Reagovat

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  05. 11. 2008 (11:35)

      Dobrý den, taková pekárna na trhu opravdu není. Takovéto specializované automatické stroje ale existují - mají je podniky, kde pečou pečivo...

  • Mata: 06. 10. 2008 (20:23)

    Dobrý den, chtěla bychse zeptat, jestli nižší výkon (500W) není na škodu, třeba oproti Unoldu (600W). Děkuji
    Reagovat

    • Jiří Baloun reaguje:  06. 10. 2008 (20:48)

      Dobrý den, na škodu není...

  • Silvie Mik: 28. 09. 2008 (13:56)

    dobry den chtela jsem se zeptat jestli tady take mohu v prubehu prisypavat orisky, rozinky atd. mam zajem o mensi pekarnu a nejsem si jista jesltli i tyto male modely maji tuto funkci. rozhoduji se mezi touto a unoldem a nevim ktery si vybrat u teto pekarny uprednostnuji aglictinu a sklapeni hnetaci vrtulky coz unold nema ale nejsem si jista jestli unold nema jine lepsi kvality nez ma tahle. dekuji
    Reagovat

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  28. 09. 2008 (15:01)

      Dobrý den, do každé pekárny lze přidávat rozinky, oříšky, semínka apod. - pekárna sama vhodnou dobu "ohlásí" pípáním - stačí pak zvednout víko a suroviny nasypat dovnitř. Co se týče kvality, vůbec bych se Morphy Richards nebál, máme na ni méně reklamací než na obdobný Unold 8695.

  • Daniel Kříž: 31. 08. 2008 (20:03)

    Nemate nahodou k této pekárně návod v digitálni podobě v CZ? Někde jsem originál z balení postratil... ;) Děkuji
    Reagovat

  • NN: 21. 07. 2008 (23:02)

    Dobrý den, chtěla bych se optat zda je tato pekárna opatřena pamětí pro případný výpadek el. proudu nebo při el. poklesu proudu. Zda tedy pekárna po výpadku bude pokračovat v chodu?
    Reagovat

    • Jiří Baloun reaguje:  22. 07. 2008 (11:38)

      Dobrý den, pekárna Morphy Richards takovouto funkci nemá, nebude tedy pokračovat v chodu. Nutno podotknout, že v dnešní době se výpadky proudu nebo velké kolísání napětí prakticky nevyskytují.

  • Helena: 22. 06. 2008 (23:51)

    Dobrý den, četla jsem, že pekárny s průzorem mají nahoře méně propečenou kůrku, protože se v tomto místě chleba více ochladí. Je to opravdu tak? A další otázka - tato pekárna skutečně nemá předehřívání surovin? Jak se to projeví na výsledné kvalitě výrobku? Díky Helena
    Reagovat

    • Jiří Baloun MojePekárna.cz reaguje:  23. 06. 2008 (00:01)

      Dobrý den, pekárny s větším průzorem opravdu mají trochu světlejší vrchní kůrku - průzorem totiž uniká více tepla než skrz víko - Stačí však nastavit propečení kůrky na střední nebo tmavou a kůrka bude v pořádku. Předehřívání surovin pekárna nemá - pokud však budete do pekárny dávat suroviny při pokojové teplotě, nic se nestane.

  • Markéta: 14. 06. 2008 (15:29)

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je pekárna v češtině? Děkuji
    Reagovat

  • Honza: 12. 06. 2008 (23:17)

    Dobry den, nabizite tuto pekarnicku, ale rad bych se zeptal jestli nabizite i pekarnicku pod cislem 48271. Rekl bych, ze podle designu je velice shodna jako Unold 68415. Ale proc se ptam, jestli ta verze 48271 nema take sklopny hnetac. Dekuji za odpoved.
    Reagovat

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  12. 06. 2008 (23:31)

      Dobrý den, jiná pekárna značky Morphy Richards než tato (48268) se u nás neprodává. Je ale pravda, že pekárny Morphy Richards a Unold jsou konstrukčně i designově shodné.

    • Honza reaguje:  13. 06. 2008 (19:17)

      Mam tak trochu zvlastni otazku, a proc se u nas neprodava ta pekarna Morphy richards 48271? Dokonce ani firma Tauer ji nema v nabidce? Asi to chapu a tak se chci jste zeptat, ta pekarnicka Unold 68415 ma take sklopne hnetace? Dekuji za odpoved.

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  13. 06. 2008 (22:44)

      Dobrý den, proč se u nás tato pekárna neprodává nevím, to je otázka spíše na firmu Tauer elektro, která je k nám a na Slovensko dováží. Sklopné hnětače, pokud vím, nemá - ale nestudoval specifikaci na webu morphy richards nijak podrobně. Pekárny Unold je nemají vůbec...

  • Boženka: 12. 06. 2008 (18:42)

    Prosím je možné v této pekárně péci bezlepkové pečivo?? Děkuji
    Reagovat

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  12. 06. 2008 (21:02)

      Dobrý den, bezlepkový chleba je možné upéct v jakékoli pekárně (nějčastěji na základní program). Pohodlnější je však tento chleba připravovat pomocí speciálního programu nebo ještě lépe pomocí vlastního nastavitelného programu (pro různé druhy bezlepkového chleba) - takové programy mají pekárny Unold.

  • Moravcová: 05. 06. 2008 (16:51)

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jsou pekárny Morphy Richards vhodné pro "noční pečení" resp. jestli mají tichý chod a jestli mají zvukový signál, nebo ne.Děkuji za odpověď.
    Reagovat

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  05. 06. 2008 (19:20)

      Dobrý den, zvukový signál pekárna má. Pokud nebude pekárna puštěna na noc v jedné místnosti, kde spíte, tak vás budit nebude...

  • Muky: 13. 05. 2008 (20:41)

    Dobrý den, z jakého materiálu je pečící nádoba, resp. její povrch? Děkuji.
    Reagovat

  • MIKIKE: 19. 04. 2008 (22:18)

    Tak tuhle pekárnu můžu doporučit každému jsem s ní nadmíru spokojenej, se sklopnýma hnětačema nemám žádný problém protože v těstu nezůstáva a co je nejdůležitější chleba z ní je opravdová lahůdka jediná věc co mi možná trošku vadí že nemá předehřívání surovin
    Reagovat

  • Alena: 24. 03. 2008 (20:54)

    Dobrý den, mám dotaz, zda na pekárnu Morphy Richards se zde dají sehnat náhradní díly a kde jsou servisní centra. Děkuji Alena
    Reagovat

  • Trávníčková: 18. 03. 2008 (07:35)

    Dobrý den, zajímala by mě délka dodací lhůty, pokud si dnes tuto pekárnu objednám. Děkuji za odpověď
    Reagovat

    • Jiří Baloun MojePekarna.cz reaguje:  18. 03. 2008 (10:50)

      Dobrý den, pekárny by nám měly dorazit do 2 dnů na sklad. Pokud tedy dorazí ve čtvrtek dopoledne, měla by k Vám domu přijít v pátek.

  • Veronika Haj.: 06. 02. 2008 (15:01)

    Dobrý den, píšete, že pekárna je konstrukčně shodná s pekárnou Unold 8695. Je stejně velká i jejich nádobka na chléb, pokud mají rozdílně udanou maximální velikost? Děkuji mockrát za odpověď, nemohu utyto informace nikde sehnat.
    Reagovat

    • Veronika Haj. reaguje:  06. 02. 2008 (15:09)

      Už jsem nalezla rozměry vaničky Unoldu 8695: 14,5x14,3x14,5cm. Můžete mi zjistit rozměry u MR, prosím? Děkuji

    • Jiří Baloun, MojePekárna.cz reaguje:  06. 02. 2008 (23:03)

      Dobrý den, rozměry vaničky Unoldu 8695 jsou přesně takové, jen doplním, že jsou uvedeny d x š x v. Co se týče rozměrů vaničky pekárny Morphy Richards, údaje nemáme k dispozici. Měly by však být stejné jako u Unoldu, stoprocentně to však nevím. Rozdíl 100 g v udávané maximální hmotnosti chleba je v toleranci, každý výrobce dělá svá měření... Až zjistíme přesné rozměry vaničky, připíšeme je k údajům o této pekárně.

Vložit komentář

* Pole označené hvězdičkou je nutné vyplnit.





© Jiří Baloun — MojePekarna.cz 2008 - 2017
Specialisté na domácí pekárny
Obchodní podmínky | Kontakt
Ochrana osobních údajů


Další odkazy:

Mapa webu, Odkazy, www.pekarny.unas.cz

Nejprodávanější zboží:

Novinky:

  • Domácí pekárna Unold 68415 1. Unold 68425 Kompakt Plus - vynikající pekárna s keramickou nádobou a nádherným designem » více informací

  • Domácí mlýnek na obilí Sana Natural 2. Domácí mlýnek na obilí Sana - namelte si domácí mouku, čerstvou a bez konzervantů » více informací