Slaninové celozrnné bulky-rohlíky-housky

Recept na lahodné celozrnné bulky, které lze rychle a snadno připravit pomocí celozrnné směsi Küchenmeister. Na cca 7 housek (jedna bulka: cca 100 g).

Slaninu opečte a nakrájejte na kostičky, 500 g směsi na celozrnný chléb uhněťte s 330 ml vlažné vody asi 10 minut, aby vzniklo vláčné těsto, ke kterému přidejte slaninu. Těsto přikryjeme a necháme 30 minut kynout. Pomoučněnýma rukama vytvarujte válečky a nechte je znovu kynout asi 20 minut na teplém místě. Troubu předehřejte na 210 °C. Bulky pečeme 5 minut na 210 °C, poté snížíme teplotu na 180 °C a pečeme cca 15 - 20 minut podle velikosti bulek/rohlíků. Chutnají skvěle i bez másla!

500 g celozrnné směsi Küchenmeister


Zavřít ×

Nastavení Cookies: Aby web zůstal, jak ho znáte

Abyste na našich stránkách našli, co hledáte, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním cookies (malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči).
Podle cookies vás na našich stránkách poznáme a zobrazíme je tak, aby všechno fungovalo správně.