Mlýnek na obilí Sana Natural

  • Skladem

  • Doprava zdarma

Domácí mlýnek na obilí Sana (Natural) Domácí mlýnek na obilí Sana (Natural) Domácí mlýnek na obilí Sana (Natural) Domácí mlýnek na obilí Sana (Natural) Domácí mlýnek na obilí Sana (Natural) Domácí mlýnek na obilí Sana (Natural)

Nákupní informace:

» Mlýnek je skladem

» Doprava zdarma

Cena s DPH: 9 120 Kč

U vás doma: zítra

Popis mlýnku:

Domácí mlýnek na obilí, provedení Natural (přírodní buk), záruka 12 let. Mlýnek je vybaven speciálně vyvinutým silným motorem o výkonu 360 W, který poskytuje dostatečný výkon a zároveň velmi tichý chod. Průměr mlecích kamenů je 85 mm. Mlecí kameny jsou vyrobeny ze speciální směsi keramiky a korundu Mlýnek je vyroben z bukového dřeva získaného z ekologicky obhospodařovaných lesů, dřevo mlýnku je chráněno organickými rostlinnými oleji. Hrubost mouky je možné průběžně regulovat od hrubé až po velmi jemnou. Jednoduše otočíte násypkou a vyberete si na stupnici požadovanou hrubost mouky. Mlýnky produkují i tu nejjemnější mouku bez přehřívání zrna. Udržováním nízké teploty během procesu mletí jsou chráněny všechny enzymy, oleje a vitamíny.

Produktová sekce: Domácí mlýnky na obilí

Mlýnek na obilí Sana Natural - plusy a mínusy:

  • rychlost mletí
  • snadné použití
  • kvalita namleté mouky
  • kvalitní dílenské zpracování
  • perfektní design
  • nastavení hrubosti mletí
  • kvalitní mlecí kameny z keramiky a korundu
  • nízká hlučnost
  • nelze mlít "mokrá" semínka (len, mák, sezam)

Domácí mlýnek na obilí Sana je perfektní mlýnek pro každého, kdo si chce mlít vlastní mouku. Doma namletá mouka si zachovává více enzymů a vitaminů než mouka kupovaná. Mletí je rychlé (100 g/min), mlecí kameny jsou kvalitní. Umožňuje mletí všech druhů obilovin jako je pšenice, žito, ječmen, pohanka, proso, amarant, jáhly, špalda, rýže nebo kukuřice. Nádobka má dostatečnou kapacitu až 850 g surovin. Suroviny by měly být čisté a suché, je vhodné je předem dosušit na radiátoru, v troubě nebo sušičce.

Parametry mlýnku:

ParametrPopis
Rychlost mletí100 g za minutu
Kapacita násypky850 g
Průměr mlecího kamene85 mm
Výkon360 W
Hlučnostcca 70 dB
Hmotnost8 kg
Výška misky u výsypky120 mm
Barvabuk (s impregnovaným povrchem)
Rozměry343/166/166 mm (vxšxh)
Záruka12 let
VýrobceSana

Mlýnek na obilí Sana Natural - video recenze:


Mlýnek na obilí Sana Natural - Komentáře, dotazy a názory uživatelů:

Vložit nový komentář

  • Jana: 13. 02. 2017 (19:56)

    je možné u vás koupit i obilí do mlýnku?
    Reagovat

    • Jiří Baloun, MojePekárna.cz reaguje:  13. 02. 2017 (22:58)

      Dobrý den, to není, obilí doporučuji sehnat ve Vašem okolí, nejlépe v nějakém blízkém menším mlýnu (je jich překvapivě hodně, ale je třeba hledat) nebo prodejně zdravé výživy apod. (v takové prodejně to bude ale patrně dražší).

    • Pavel reaguje:  07. 08. 2018 (22:47)

      Milá Jano, ano, správná otázka. Jakýkoliv mlýnek, na kterém si někdo míní mlít obilí "kupované", je asi k ničemu, je to jen tak max. pro pobavení. Kýžený účel to má jen tehdy, pokud budete mlít obilí NESTŘÍKANÉ, což se obávám, že ani jeden z mlýnů nedělá, to bychom se za takovou mouku nedoplatili, jak mně sdělil sám mlynář, můj kamarád, a ani myslím pořádně nepěstuje - ten pán v televizi onehdy, co měl to roli zarostlé vším možným ..., tak ten myslím zatím jen nabírá zkušenosti a držíme mu všichni palce. Nestříkané obilí vyžaduje mechanizaci, kterou jsem zatím nikdy nikde neviděl používat, a asi ani není, tedy v úrovni doby, anebo ta ukázka toho pána - roli zořete, zavláčíte obilí a čekáte, potom to hustisko možná posečete a třídíte a třídíte, čistíte, ...čistit i stříkané obilí je problém, natož něco takovéhoto, to nemluvím i o napadených zrnech, ..., my jsme měli 50ha, na vysočině, ještě před komunisty, na to "byli lidi", a obilí se ručně pořád plelo, samozřejmě, že i tak tam nějaký ten oset apod. zůstal, bylo to při sečení někdy i jako sněžení ..., ale pán je na tom zjevně mnohem hůř. Sám, pro svoje účely mám jednak od r.85 svůj pozemek, od té doby, na něj nikdo nic nestříkal, a obilí pěstuji v řádcích 30cm od sebe, obilí "useju", aby mezi sebe nepustilo lebedu, pěstuji ozimou pšenici a něco žita, na jaře, když má obilí cca 20cm proplečkuji, tak, že nůž "líže kořeny obilí - odstraníte lebedu, cca 3 cm vysokou, tu zapravíte do země a je tak první dávka "zeleného" do půdy ..., a naperete vzduch ke kořenům, a vylepší se adsorbce vody do půdy, potom ještě cca po 1 měs. dvakrát, jak jedu plečkou občas jen něco vytáhnu z řádku, a seču dlouhým ostrým nožem, volně skládám na vozidlo a mlátím na své minimlátičce. Přitom zrno oddělím kombajnovým sítem a perfektně dál čistíte v kolečku pod větrákem. Před mletím zrno ještě prohlédnu. Hlavní výhodou je komplexní činnost spočívající ve zdravé výživě, ochraně půdy a je to dobré fitko - Pražák se potí ve fitku a ještě si musí koupi jídlo nejisté kvality, vstupenku koupit, ..., výhodou je jen všudy přítomný bar. Pokud můžete, dělejte to také tak a v souvislosti s tím myslím, že bychom měli zahájit akci OBDĚLEJ SI SVŮJ HEKTAR

Vložit komentář

* Pole označené hvězdičkou je nutné vyplnit.