MojePekárna.cz - Internetový obchod s domácími pekárnami

Provoňte Váš domov čestvě upečeným chlebem


MojePekarna.cz » Obchodní podmínky » Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Prodávající (Jiří Baloun) zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem číslo 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších úprav. Prodávající je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00031684.

Jaká data zpracováváme?

Zpracováváme osobní údaje zadané při objednávce. Při objednávce zadáváte Vaše jméno, příjmení, adresu (ulice, číslo popisné, číslo orientační, město a PSČ), email a telefon (telefon po Vás nevyžadujeme, vyplňujete ho dobrovolně a s vědomím, že budeme moci snadněji komunikovat).

Za jakým účelem zpracováváme osobní údaje?

Osobní údaje zpracováváme za účelem nabídky zboží (domácích pekáren a chlebových směsí) a plnění smlouvy (např. při reklamacích).

Kdo má přístup k osobním údajům?

Osobní údaje jsou uloženy v naší databázi. Nikdo kromě majitele internetového obchodu k nim nemá přístup. Osobní údaje v žádném případě neposkytujeme třetím stranám s vyjímkou dopravce (PPL), který Vám vozí zboží domů. Máte tak větší komfort při převzetí zásilky, protože si s Vámi dopravce může domluvit čas převzetí zboží.

Jak dáváte souhlas se zpracováním osobních údajů?

Nákupem zboží na www.mojepekarna.cz dáváte souhlas se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi. Údaje budou zpracovávány po dobu, dokud nevyjádříte nesouhlas s tímto zpracováním.

Jak můžete smazat své osobní údaje?

Chcete-li podat nesouhlas se zpracováváním svých osobním údajů, napište nám email na info@mojepekarna.cz nebo dopis na naši kontaktní adresu. Obratem Vaše údaje z databáze vymažeme a vyrozumíme Vás o tom.





© Jiří Baloun — MojePekarna.cz 2008 - 2017
Specialisté na domácí pekárny
Obchodní podmínky | Kontakt
Ochrana osobních údajů


Další odkazy:

Mapa webu, Odkazy, www.pekarny.unas.cz

Nejprodávanější zboží:

Bazar / Zboží II. jakosti:

  • Domácí pekárna Unold 68425 Kompakt Plus Unold 68425 Kompakt Plus, rozbaleno, použito jednou, kompletní balení, plná záruka, stav nové pekárny, cena: 3299 Kč » více informací