MojePekárna.cz - Internetový obchod s domácími pekárnami

Provoňte Váš domov čestvě upečeným chlebem


MojePekarna.cz » Chlebové směsi do domácích pekáren » Světlý chléb Küchenmeister 0,5 kg

Světlý chléb Küchenmeister 0,5 kg

Světlý chléb Küchenmeister

Nákupní informace:

» Zboží je skladem

Cena s DPH: 24 Kč

U vás doma: zítra

 

Popis směsi:

Datum trvanlivosti: 5. 11. 2016. Jeden balíček o hmotnosti 0,5 kg (500 g) = na přípravu 1 chleba o hmotnosti cca 700 g. Droždí je součástí směsi. Do pekárny stačí jen nalít potřebné množství vody (množství je napsáno na každém balíčku), nasypat směs a pekárnu zapnout. Tato bílá směs je velmi vhodná i na tousty.

Produktová sekce: Chlebové směsi do domácích pekáren

Světlý chléb Küchenmeister 0,5 kg – složení:

pšeničná mouka, sušené droždí, jodov. sůl, hroznový cukr, emulgátor: E481, sladový extrakt, prostředek na ošetření mouky: kyselina askorbová. Alergeny: výrobek obsahuje obiloviny obsahující lepek. Výrobek může obsahovat stopové množství látek z vajec, sóji, mléka a sezamu.

Recepty:

Medový chléb

250 ml mléka, 50 ml vody, 500 g směsi na bílý chléb, 2 pol. lžíce medu. Příprava je stejná jako u bílého chleba. Všechny přísady dát do směsi.

Mandlový chléb

300 ml vody, 500 g směsi na bílý chléb, 50 g sekané mandle, 3 kapky aroma hořkých mandlí. Příprava stejná jako u bílého chleba. Všechny přísady dát do směsi.

Rozinkový závin

240 ml mléka, 60 ml vody 60g rozinek, 500 g směsi na bílý chléb, 2 pol.lžíce medu. Příprava stejná jako u bílého chleba. Všechny přísady dát do směsi.

3-zrnný chléb

400 ml vody, 75g ovesné krupice, 50 g lněného semínka, 250 g směsi na bramborový chléb, 250 g směsi na bílý chléb. Přísady dát v uvedeném pořadí do nádoby v pekárně nebo se řídit návodem na pečení v troubě.

Rozinkový chléb

150 ml mléka, 150 ml vody 2 pol.lžíce cukru, 2 vanilkového cukru 100 g rozinek, 500 g směsi na bílý chléb. Přísady dát v uvedeném pořadí do nádoby v pekárně nebo se řídít návodem na pečení v troubě. Rozinky přidat až po pípnutí domácí pekárny.

Focaccia (italský placatý chléb)

Z 500 g směsi na bílý chléb a 300 g vody připravit těsto. Po vykynutí vyválet do pravoúhlého tvaru a položit na vymaštěný plech. Potřít olivovým olejem, posypat oreganem nebo provensálským kořením, nechat dokynout a následně péct při 220 °C asi 15 minut.

Pizza

Focaccia těsto se dá použít i na pizzu. Korpus na pizzu potřít rajčatovým protlakem, posypat solí, pepřem, bohatě oregana a česneku. Přidat dle chuti houby, olivy, papriku na proužky, cibulová kolečka, tuňáka, sardele, kapary, salám nebo šunku. Popsypat strouhaným sýrem (Gouda, Emental nebo Mozarella) a nechat dokynout. Péct při 220 °C asi 20 minut.

Další směsi:

Světlý chléb Küchenmeister 0,5 kg – komentáře, dotazy a názory uživatelů:

Vložit nový komentář

  • gabi: 18. 02. 2013 (09:37)

    Bála jsem se, že tento chléb bude mít konzistenci jako toastový, ale byl moc dobrý, jako klasický světlý chléb z obchodu.
    Reagovat

Vložit komentář

* Pole označené hvězdičkou je nutné vyplnit.





© Jiří Baloun
MojePekarna.cz 2008 - 2016
Specialisté na domácí pekárny
RSS aktualit | Kontakt

Další odkazy:

Mapa webu, Odkazy na srovnávače cen, Odkazy, www.pekarny.unas.cz, www.mojapekaren.sk

Nejprodávanější pekárny

Přečtěte si

Mohlo by Vás zajímat: