☰
0
0Nákupní košík je prázdný
Nacházíte se zde: MojePekarna.cz » Chlebové směsi do domácích pekáren » Ciabatta Küchenmeister 0,5 kg
Skladem
Zboží je skladem
Cena s DPH: 39 Kč
U vás doma: v pondělí
-+
Datum trvanlivosti: 4. 10. 2024. Italský chléb - ciabatta Küchenmeister.Jeden balíček o hmotnosti 0,5 kg (500 g) = na přípravu 1 chleba o hmotnosti cca 700-740 g. Droždí je součástí směsi. Do pekárny stačí jen nalít potřebné množství vody (množství je napsáno na každém balíčku), nasypat směs a pekárnu zapnout. Na každém balíčku směsi je štítek v českém jazyce obsahují návod na přípravu a složení.
Produktová sekce: Chlebové směsi do domácích pekáren
pšeničná mouka, sušený pšeničný kvásek, sušené droždí, sůl jodovaná, dextróza, ječný slad, sladový extrakt (ječmen, žito), prostředek na ošetření mouky: kyselina askorbová. Alergeny: výrobek obsahuje obiloviny obsahující lepek. Výrobek může obsahovat stopové množství látek z vajec, sóji, mléka a sezamu. Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1452 kJ/343 kcal, tuky: 1,1 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g), sacharidy: 69 g (z toho cukry: 0,6 g), vláknina: 4,5 g, bílkoviny: 12 g, sůl: 1,8 g. Výrobce: Friessinger Mühle GmbH, Brühlstrasse 13, 74206 Bad Wimpfen, Německo.
Z 500 g Ciabatta směsi a 300 ml vody připravit těsto. Po vykynutí vyválet do pravoúhlého tvaru a položit na vymaštěný plech. Potřít olivovým olejem, posypat oreganem nebo provensálským kořením, nechat dokynout a následně péct při 220 °C asi 15 minut.
Focaccia těsto se dá použít i na pizzu. Korpus na pizzu potřít rajčatovým protlakem, posypat solí, pepřem, bohatě oregana a česneku. Přidat dle chuti houby, olivy, papriku na proužky, cibulová kolečka, tuňáka, sardele, kapary, salám nebo šunku. Posypat strouhaným sýrem (Gouda, Emental nebo Mozarella) a nechat dokynout. Péct při 220 °C asi 20 minut.
Vyválet těsto jako na Focacciu, potřít Pestem, srolovat a nechat vykynout, péct v předehřáté troudě na 200 °C asi 30 Min.
500 g směsi na ciabattu, 350 ml vody, 1 nastrouhanou mrkev, 1 svazek nasekané petržele, 100 g nastrouhaných brambor, vytvořit těsto, vyválet, dát na plech, potřít olivovým olejem, posypat sezamovým semínkem, nechat vykynout na dvojnásobek výšky a péct v předehřáté troubě na 220 °C asi 15 minut.
500 g směsi na ciabattu, 300 ml vody, 4 pol.lžíce olivového oleje, 1 čajová lžička bylinek (oregano, tymián, bazalka) vytvořit klasické těsto. 30 minut nechat kynout, formovat houstičky, položit na namaštěný plech, až se zvětší na dvojnásobek, dát do trouby a péct na 220 °C asi 15 minut.
39 Kč s DPH
Vložit nový komentář
Vaše jméno*:
Váš email *(nebude zveřejněn):
Text komentáře*:
* Pole označené hvězdičkou je nutné vyplnit.
Zavřít menu ×